30okt
Om stillingen

BMW-tekniker er et konsept utviklet av Bilia. Teknikerrollen vil gi medarbeider et meget variert og stimulerende arbeid, da teknikeren blant annet får ansvar for å styre sin egen produksjonsplanlegging, samt inneha kundeansvaret. 

Har du jobbet som mekaniker tidligere og ønsker deg mere ansvar vil denne rollen passe deg fint.

Gjennom Bilia skolen tilbyr vi en kompetanseutvikling til mekanikere med fagbrev for å skape trygghet i kundebehandling, kommunikasjons-ferdigheter, behovssalg og bruk av IT systemer. Det betyr at man kan gå inn i rollen som BMW tekniker i Bilia med et godt apparat og trygghet i bunn.

Hvis du ønsker å bli en del av Bilia-familien, få bedre innsikt i hva arbeidshverdagen din som BMW-Tekniker vil bestå av, samt bli bedre kjent med Dennis og Vegard som er BMW-Teknikere hos oss anbefaler vi deg å ta en titt her:

Bli BMW Tekniker hos Bilia Furubakken
  • Arbeidsmetoden vil gi rette vedkommende enorme muligheter for utvikling og egen ansettelsesverdi.
  • Sammen sørger vi for at du alltid er oppdatert med riktig kompetanse og kursing.
  • Du vil alltid ha tilgang til topp moderne utstyr.
  • Vi trekker alle i samme retning for å gjøre hverandre gode og nå målene vi setter oss. 

For oss er lagånd og engasjement viktige verdier, kan du kjenne deg igjen i dette, samt at du er serviceinnstilt og jobber strukturert, har du lyst og kompetanse til å fylle rollen som BMW- Tekniker, ønsker Bilia Furubakken at du skal bli vår nye medarbeider.

Virker dette interessant og du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Ronny A Nilsen, daglig leder i ResultatPartner AS, på tlf. +47 9280 4155 eller pr. e-post: ronny@resultatpartner.no eller Servicemarkedssjef, Roar Luksengård, på tlf. +47 9502 6383 eller pr. e-post: roar.luksengard@bilia.no. Du må også søke direkte her og svare på innledende spørsmål samt laste opp din CV. Deretter vil vi komme tilbake til deg. 

Om arbeidsgiveren

Bilia Personbil AS er en del av Bilia-konsernet, som er Nordens største bilforhandlergruppe med anlegg i Sverige, Norge, Tyskland, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm. Bilia i Norge tilbyr bilsalg, finansiering, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI og Volvo. Vi har 18 anlegg og er lokalisert i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark og Vestfold. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS med totalt åtte anlegg i Vestfold og Trøndelag, representerer vi også Toyota og Lexus.

Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift og vi har ca. 1.000 medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.