Visma

Ledertrening og salgstrening av Visma medarbeidere samt forhandlere. I perioden 2001 til 2003 gjennomførte ResultatPartner selgertrening for selgere i Visma og våre forhandlere. Vi fikk god effekt av treningen. Årsaken til dette er at vi hadde gjort en god analyse i forkant så det var godt kjent med våre utfordringer både på individuelt plan og gruppe plan. ResultatPartner gjennomførte treningene med mye energi, fin kombinasjon av teori og praktiske øvelser som gjorde at deltakerne hadde høyt utbytte. En utfordring med slike treninger er å få til en varig endring av adferd. Dette løste ResultatPartner på en fin måte med oppgaver og praktiske øvelser som ble fulgt opp mellom samlingene.

Selskapet

For noen er Visma den lokale regnskapsføreren. For andre er vi de nye selvbetjeningskassene i butikken. Noen vil hevde at Visma er teknologiselskapet med de mest nyskapende skyløsningene for store bedrifter, andre at vi leverer velferdsteknologi som lar deres gamle foreldre bo hjemme framfor på eldrehjem.

Noen vil svare at Visma er programvaren de bruker til fakturering og regnskap, andre at det er Visma som sender ut lønnsslippen hver måned. Gründeren vil kanskje si at Visma er småbedriftenes beste venn, mens en ansatt i NAV vil trekke fram IT-konsulentene som forenkler arbeidshverdagen deres. Rådgiveren svarer ofte at han bruker Visma til timeregistrering og prosjektstyring.

  • Faktum er at vi er alt dette – og mye mer. Alt du trenger – én leverandør.
  • 400 000 nordeuropeiske kunder benytter våre produkter og tjenester.
  • 330 000 bruker Visma som hosting-partner.

Konsernet har 6 700 ansatte og hadde i 2014 en omsetning på NOK 7 100 mill.

visma-logo 2018
  • Lederutvikling - Ledertrening
  • Personlig utvikling
  • Forhandler utvikling
  • Salgstrening -Salgsutvikling
  • Forbedring av nøkkeltall

Oppdraget

Ledertrening og salgstrening av Visma medarbeidere samt forhandlere.

Programmet

Ledertrening og salgstrening av Visma medarbeidere samt forhandlere.

I perioden 2001 til 2003 gjennomførte ResultatPartner selgertrening for selgere i Visma og våre forhandlere.

Resultatet

Vi fikk god effekt av treningen. Årsaken til dette er at vi hadde gjort en god analyse i forkant så det var godt kjent med våre utfordringer både på individuelt plan og gruppe plan. ResultatPartner gjennomførte treningene med mye energi, fin kombinasjon av teori og praktiske øvelser som gjorde at deltakerne hadde høyt utbytte. En utfordring med slike treninger er å få til en varig endring av adferd. Dette løste ResultatPartner på en fin måte med oppgaver og praktiske øvelser som ble fulgt opp mellom samlingene.

Suksessfaktorer

Vi fikk god effekt av treningen. Årsaken til dette er at vi hadde gjort en god analyse i forkant så det var godt kjent med våre utfordringer både på individuelt plan og gruppe plan. ResultatPartner gjennomførte treningene med mye energi, fin kombinasjon av teori og praktiske øvelser som gjorde at deltakerne hadde høyt utbytte