Hvem vi er og hva vi tror på

Våre hoved
prinsipper

ResultatPartner er et konsulentselskap etablert tilbake i 1991 med en kongstanke om “å tilføre målbar resultatutvikling i et partnerskap med kunder“.

Derav navnet ResultatPartner.

Målbare resultater

Med målbare resultater menes alle resultater som skaper verdi for selskaper eller personer.

Prosess

Vi tror på stegvis utvikling over tid og at målene er “smarte”; spesifikke, målbare, ansvarlige, realistiske, tidsbestemte og engasjerende.

Tro. Vilje. Handling.

Tro; handler om å ha tilstrekkelig tro på at målene er oppnåelige, at strategiene vil sikre måloppnåelse, at du selv har det som kreves for å stå i valget når planen er lagt. Tro handler også om hvor godt forankret planen er i fht. mål og strategier.

Vilje; handler om en indre drivkraft med utholdenhet som evner å stå i mot hindringer på veien mot målet.

Handling; handler om din evne til å drive igjennom endringsprosessen. Fullføre planen. Stå ved valget. Sluttføre. Evaluere. Ny plan.

Teknologi

Teknologi gjør det enklere, raskere med større presisjon å nå mål. Siden 1995 har vi utviklet vår egen plattform for å sikre nettopp dette.

HVEM VI ER

Hvordan vi startet ResultatPartner AS

1991
1991

Etablering av selskapet

ResultatPartner AS ble etablert. Vi skaper målbar resultatutvikling i et partnerskap med våre kunder! Allerede fra starten var vi opptatt av å skreddersy treningsprosesser basert på den enkeltes prestasjonsnivå. Vi gjennomførte i starten alle kartlegginger basert på Microsoft Office programmer og utviklet individuelle treningsplaner på individ, team, organisasjons nivå.

1995
1995

First Software

I 1995 utviklet vi vår første Software basert på VB.NET, OCR Scanning og en tredjepartsleverandør som heter Teleform. Funksjonaliteten forbedret kvalitet og presisjon på utviklings- og forbedringsprosesser på individer, team og organisasjoner med flere tusen prosent! Et tidlig gjennombrudd!

2005
2005

Utvikling av improve MS .NET

Oppdragsmengden økte og således kravet til økt funksjonalitet. Vi inngikk partnerskap med Microsoft og utviklet Improve basert på ASP.NET. Svært positiv mottakelse fra kunder.

2020
2020

Strategi 2020-2025

Målet er å utvikle ny funksjonalitet ved bruk av bla. Kunstig Intelligens (AI), Maskin Læring, Trenings Chat Bot, NLP, Stemmestyring med mer. Vår Digitale Plattform, Improve, vil forenkle, fornye og forbedre prosesser knyttet til næringsliv samt mental, ,fysisk og sosial helse.

Vår historie