Om Improve

Improve er en digital plattform for å systematisere trening og utvikling basert på fire viktige faser; planlegging, gjennomføring, måling og oppfølging. Målet er å sikre en varig og målbar forbedrings prosess. Plattformen er utviklet i et tett partnerskap med kunder og oppdragsgivere i samarbeid med konsulentselskapet ResultatPartner AS som også er grunnlegger av plattformen allerede fra 1991 og frem til i dag. Vi vil si at plattformen og metodikken er grundig testet og utviklet i et samarbeid med i overkant av 400 virksomheter.

Bruksområder

  • Leder- og Organisasjons Utvikling.
  • Konsulent Utvikling
  • Salgs Utvikling
  • Service Utvikling
  • Forhandler Utvikling
  • Prestasjons- og Resultatmåling via Dashboard og Scorecard (Performance Management System).
  • Personlig utvikling; Fysisk, mental og sosial helse.

 

Meld deg inn i Improve Performance Group!

Improve Performance Group er for mennesker og organisasjoner som brenner for nyskapende måter å forbedre prestasjoner og resultater.

Vår medlems modell er ganske enkelt hvordan og hvorfor folk melder seg inn i vårt nettverks samfunn og hva de får til gjengjeld. Vi ønsker å invitere mennesker og organisasjoner som brenner for prestasjonsutvikling og forbedringsprosesser knyttet til dette overfor seg selv, sitt selskap, teamene deres osv. Vi ønsker å tiltrekke oss personer som vil være med på webinarer, seminarer og som er aktivt bidragsytere til å laste opp artikler og delta i faglige diskusjoner. Vi ønsker også å tiltrekke større selskaper som ønsker å tilby deres medarbeidere et medlemskap hvor de kan lære av andre eksperter og til og med legge til sin egen kunnskap om emnet. Vi ønsker også å tilby fagpersoner og profesjonelle innen ulike temaer å gjennomføre seminarer og webinarer, nettkurs og online treninger for medlemmene våre.

Les mer her:

https://improveperformancegroup.com/about-membership/

Video Improve Performance Group