KOM I GANG MED MÅLBAR TRENING!

Siden 1991 har vår grunnleggende overbevisning vært at forutsetningen for å prestere på vårt beste er å ha balanse i fht. deg selv, din familie og din jobb. Alle våre trenings prosesser har dette som en av modulene for å kunne lede seg selv og for å sikre livskvalitet. Vi er også overbevist om at de selskapene som legger tilrette for personlig utvikling også får gode resultater.
Mestringsevne springer ut fra selvinnsikt, motivasjon, kunnskap og tydelig tilbakemelding på egne prestasjoner. Gjennom våre trenings program vil vi sikre nettopp dette. Improve er vår digitale trenings- og læringsportal som i systematiserer trening og sikrer målbar resultatutvikling.
Endringer er ofte forbundet med noe som er vanskelig og komplisert, og det er ganske naturlig å motsette seg dette. Vi er ofte vanemennesker og eneste grunnen til at vi er villig til å stå i endringen er at vi erfarer en POSITIV endring. Der innsatsen etter hvert er lavere enn nivået for belønning. Og det handler om å stå i valget uansett om det byr på motstand. Vi hjelper deg med å sikre at du når dine mål!
Det handler om å finne den rette balansen i livet. Vi kaller det "Mennesketrekanten", som er et kraftig verktøy utviklet i samarbeid med mer enn 400 selskaper siden vår tidlige start i 1991. Vi vil dele hemmelighetene med deg :).

SYSTEMATISK TRENING I 4 STEG

De 4 viktigste stegene for å lykkes med trening!

Definere trenings behov

Noe av det viktigste viktigste vi gjør er å starte med å definere dine eksakte trenings behov der vi går igjennom:

  • Hva er målet med treningen?
  • Hvilke forventninger til effekt og verdi har dere og hvordan kan vi måle dette?
  • Hvilke “kritiske suksessfaktorer” skal vi ivareta og hvordan?
  • Hvordan gjennomfører dere kompetanseutvikling i dag?
  • Hva er styrkene vs svakhetene med måten dere jobber med kompetanseutvikling?
  • Hvilken kompetanse skal kartlegges – og hvordan?
  • Hvilke situasjoner skal det trenes på, hvor ofte og hvordan?

Styringsgruppe

Styringsgruppen er din interne gruppe av mennesker som har relevant erfaring og tilstrekkelig motivasjon og interesse for å sikre gjennomføring av forbedringstiltak i tillegg til å være vår støttegruppe for å fasilitere treningen.

Fortell oss om dine mål!

Sammen starter vi en målbar prosess.

Hei - er dere på jakt etter en målbar trenings prosess?

Ta kontakt med oss og vi diskuterer gjerne dine behov og vi deler våre erfaringer.