09okt

Utvikler Java

Utvikler med hjerte for faget?

Er du en av de fantastisk flinke utviklerne i Oslo, en med forkjærlighet for, og lang erfaring innen utvikling?

Å være en fremragende arbeidsplass kan bety så mangt, men for oss handler det om tre ting.

Det handler først og fremst om deg som konsulent. At du trives i oppdraget ditt og har det bra. For å sikre det får alle som begynner hos oss en fadder, en som kan gi god veiledning når du trenger det. Administrasjonen vil også følge deg opp, etter dine behov og ønsker, for å være sikker på at du har det bra.

Selv om jobb-livet er viktig, er det like viktig for oss at de du holder kjært får ta del i Miles-kulturen gjennom sosiale events. Gjennom året har vi flere sosiale tilstelninger, noen for voksne og noen for barna våre. De aller fleste lokalt i Oslo, men vi reiser også på turer sammen og da får selvsagt følge være med.

Det er et fint ordtak som sier; Den som anser seg for ferdig utdannet, er ikke utdannet men ferdig! Hos oss er det ikke bare viktig at alle holder seg oppdatert, men det er helt nødvendig at du ønsker å videreutvikle din kompetanse eller tilegne deg ny kompetanse for å være relevant i fremtiden. Derfor kan du dra på konferanser i inn- og utland når det passer deg. Vi har egne faggrupper der vi deler kompetanse som finnes innen alle våre fagretninger.

Akkurat nå ser vi etter flere utvikler-kollegaer, noen som har jobbet minimum fem år i bransjen. For å bli vår nye kollega er det viktig at du har erfaring innen utvikling og/eller arkitektur, at du har kunnskap om tidsaktuelle språk og rammeverk og ikke sist men ikke minst at du har gode problemløsningsevner. Vår forventning er at du bidrar til å styrke Miles, faglig og sosialt.

Annika er kun noen tastetrykk unna, send henne en søknad eller ta kontakt på telefon så finner vi ut om Miles er riktig sted for deg!

Mail: annika.fjeldstad@miles.no

Annika R. Fjeldstad
HR-ansvarlig
Oslo
+47 400 00 140
www.miles.no

Alternativt

Ta kontakt med oss i ResultatPartner AS for en konfidensiell samtale:

Ronny A. Nilsen, Rekrutterer

Mobil: 9280 4155

Mail: ronny@resultatpartner.no