11 des

Mennesketrekanten

Utfordringer og mestring i hverdagen.

De fleste av oss opplever jobb hverdagen som stressende, krevende, utfordrende og givende! Vi haster fra det ene møtet til det andre, og tar oss sjelden tid og rom til å reflektere over de valg vi gjør.

Rollen vår synes som mer krevende i dag enn for 1 år siden. Vi må ta større valg, flere beslutninger, med høyere kvalitet til mindre tid! Tempo-ledelse pr definisjon!

Apropos tiden…
Tiden i dag er vår mest begrensede ”kapital” hvor vi i vår del av verden sier at tiden den går eller løper, mens de i Østen sier at tiden den kommer. Det sier noe av vårt stress-samfunn!
Men tiden er jo konstant og vi har alle 24 timer i døgnet, verden rundt! Da er det ikke tiden som er et problem, men vår evne, eller manglende evne til å prioritere tiden. Disponere tiden. Foreta prioriterte valg. Velge noe fremfor noe annet. Være effektiv. Handlekraftig.

For å være dette så er du også avhengig av at tingene ligger til rette. At dine kolleger, medarbeidere, leverandører, kunder foretar sine valg og prioriteringer som er ”gunstige” for deg. For hva skjer dersom noen ikke holder sine avtaler? Jo da frarøver de jo din tid og du sakker akterut i forhold til å få gjort det du mener du skulle ha gjort. Som du hadde planlagt. Resultatet er unødvendig stress. Vi kjenner alle symptomene; irritasjon, rastløshet, sinne osv..

Og da kommer verdens folkesykdom nummer 1 snikende; stresset!

Da er det fort gjort å komme inn i tidsklemma hvor det er vanskelig å holde fasaden som god og sterk leder eller medarbeider!

Kombinerer vi stresset med mindre fysisk aktivitet, ugunstig kosthold, større mentale belastninger; ja da skjønner vi også hvorfor det er økende hjerte-kar lidelser, kreft og fysiske og psykiske lidelser som preger vårt samfunn! Vi blir som vi tenker, spiser og lever!
Da skjønner vi også hvorfor det er viktig å kunne lede seg selv; være sin egen herre!
Men – det er neimen ikke enkelt i praksis, er det vel??

Vi vil under webinaret introdusere deg til vårt beste konsept innen personlig utvikling. Meld deg på – i dag!

Leave A Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *