11 des

De små skritts forbedringer

DE SMÅ SKRITT MOT FORBEDRINGER!

Hva kjennetegner tankesettet til de som lykkes?

Hva kjennetegner handlingene til de som lykkes?

De jobber med kontinuerlig utvikling og forbedring. De har et mentalt tankesett som overgår de fleste. Men du trenger ikke være verdens # 1 til å dra dette ned til et realistisk nivå. Det handler om de små skritt mot forbedringer. I forhold til ditt ståsted. Det handler om å ha en systematisk plan. Med realistiske mål. Med konkrete oppgaver. Med noen som kjenner til dine mål og som støtter deg. Et system som hjelper deg med å planlegge, gjennomføre, måle og følge opp dine aktiviteter. For med disse punktene over – vil du lykkes enklere og raskere. Federer har sikkert et slikt apparat og system rundt seg. Men du er ikke Roger Federer – du er deg selv. Det handler om valg, retning, system og motivasjon. Det starter om rett tanker, positiv mental innstilling, og kanskje enda sterkere positiv mental visualisering; din evne til å se for deg hvordan du ser ut, føler deg når du har nådd ditt mål. Uansett hva du måtte tenke når du leser dette vi skriver her så har det fenget en interesse hos deg. Det er dette som har drevet oss i snart 30 år og vi drives fortsatt av å finne nøkkelen til det som driver positive prestasjoner og det starter med de små skrittene:).

Leave A Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *